Vergaderlocatie Nijkerk

Bent u op zoek naar een bijzondere en rustige vergaderlocatie op de Veluwe? Welkom bij Poldergoed, een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie tussen Nijkerk en Putten, te midden van de prachtige natuur van de Veluwe. In een sfeervolle ruimte van 75 vierkante meter met uitzicht over een schitterend polderlandschap kunt in een ontspannen sfeer vergaderen, bijeenkomsten, productpresentaties, workshops of brainstormsessies houden.

In alle rust vergaderen op de Veluwe

Onze vergaderruimte is geschikt voor kleine gezelschappen tot ca. 16 personen. Wij kunnen voor u een heerlijke lunch maken waarvoor we zoveel mogelijk gebruik maken van producten uit de omgeving. Vanuit de accommodatie loopt u regelrecht de natuur in van het Arkemheen-Eemland, ideaal voor een korte pauze. Poldergoed is gunstig gelegen door de centrale ligging in Nederland, ligt midden in de natuur en toch dicht bij de snelweg.

Prijzen

U kunt bij ons voor een zeer betaalbare prijs vergaderen in de natuur van de Veluwe in Nijkerk. Wij voorzien u de gehele vergadering van drank en eventuele hapjes.

Tijdsduur Prijs onbeperkt koffie/thee/bronwater per persoon Lunch frisdrank/borrel met hapjes
Dagdeel (4 uur) €150,- €6,50 €15,50 per persoon In overleg
Dag (8 uur) €250,- €9,50 €15,50 per persoon In overleg

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Heeft u nog andere wensen dan bespreken we graag de mogelijkheden met u. Voor reserveringen of vragen kunt contact opnemen met info@poldergoed.com of 06-13976426

vergadertafelvergaderruimte met zithoek bij houtkachelB&B-1013b
Call Now Button