Overnachten in Poldergoed B&B Putten / Nijkerk

In een bijgebouw op ons erf staat een prachtige accommodatie gebouwd in een sfeervolle landelijke stijl welke zeer geschikt is voor logies en vergaderingen. Poldergoed is een geliefde plek midden in de natuur en wordt inmiddels bezocht door vele gasten die genieten van de omgeving, de rust en ruimte.

Poldergoed B&B Putten / Nijkerk beschikt op de bovenverdieping over 2 kamers een badkamer en toilet,. Totaal geschikt voor 6 personen. Op de begane grond is een grote ruimte met een gezellige zithoek bij de houtkachel. ‘s Zomers kan er op het terras ontbeten worden, waarbij u geniet van een prachtig uitzicht over het polderlandschap.

BB-Putten-Nijkerk
Vergaderlocatie Putten

De familiekamer

De familiekamer is een grote kamer zeer geschikt voor een gezin met kinderen. Naast een comfortabel boxspringcombinatie is er een gezellige bedstee (130 x200) waar 2 kinderen in kunnen slapen. Op dezelfde etage is de badkamer en toilet. 

Tweepersoonskamer

Voor een groep tot max. 7 personen is het mogelijk gebruik te maken van een extra tweeperoonskamer. U heeft dan de beschikking over de gehele bovenverdieping (familiekamer + twee-persoonskamer). Gezamelijk gebruikt u dan één badkamer.

 

Vergaderlocatie Putten
B&B Putten
B&B Putten

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting.

Optioneel is er ontbijtservice te krijgen à €9,50 p.p.

Uw reservering is definitief als u binnen 10 dagen na de datum van reserveren 50% van het boekingsbedrag heeft overgemaakt op rekeningnummer NL20KNAB0258155442 t.n.v. Poldergoed. Graag onder vermelding van aankomstdatum en naam.

 

B&B Putten
B&B Putten
B&B Putten

Annuleren

Het zou kunnen voorkomen dat u de reservering moet annuleren. Dat kan tot een week voor verwachte aankomstdatum kosteloos. Wij storten dan uw aanbetaling terug op uw rekening.

Bij annulering tussen een week en twee dagen voor de verwachte aankomstdag wordt er 50% van de aanbetaling geretourneerd. Bij een annulering twee dagen of korter voor de verwachte aankomstdag wordt uw aanbetaling niet meer geretourneerd.

Afspraken

De kamers zijn op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur beschikbaar. Uitchecken is tot uiterlijk 11.00 uur.

Poldergoed is een rook- en huisdiervrije accomodatie.
Betaling geschiedt à contant of vooraf op onze bankrekening.

Wij wensen u alvast een heel goed verblijf toe!
Bram & Jenny

Poldergoed logo

Kunnen we je ergens mee helpen?
Bel of mail dan gerust!

Algemene voorwaarden

Middelbeekweg 30
3882RT Putten, Nederland

Telefoon: +31(0)613976426
E-mail: info@poldergoed.com

Call Now Button