Informatie

In een bijgebouw op ons erf staat een prachtige accommodatie gebouwd in een sfeervolle landelijke stijl welke zeer geschikt is voor logies en vergaderingen. Poldergoed is een geliefde plek midden in de natuur en wordt inmiddels bezocht door vele gasten die genieten van de omgeving, de rust en ruimte.

Onze bed and breakfast beschikt op de bovenverdieping over 2 kamers een badkamer en toilet,. Totaal geschikt voor 6 personen. Op de begane grond is een grote ruimte met een gezellige zithoek bij de houtkachel. ‘s Zomers kan er op het terras ontbeten worden, waarbij u geniet van een prachtig uitzicht over het polderlandschap.

De familiekamer

De familiekamer is een grote kamer zeer geschikt voor een gezin met kinderen. Naast een comfortabel boxspringcombinatie is er een gezellige bedstee (130 x200) waar 2 kinderen in kunnen slapen. Op dezelfde etage is de badkamer en toilet.

Extra twee-persoonskamer

Voor een groep tot max. 7 personen is het mogelijk gebruik te maken van een extra tweeperoonskamer. U heeft dan de beschikking over de gehele bovenverdieping (familiekamer + twee-persoonskamer). Gezamelijk gebruikt u dan één badkamer.

Landelijk ontbijt

‘s Morgens staat uw ontbijttafel klaar met vers gebakken broodjes en croissants, eieren, jams en kazen. Zoveel mogelijk produkten halen we uit onze directe omgeving.

Bekijk hier onze tarieven.

Familiekamer met bedstee
2-persoonskamerLiving op de begane grond
Call Now Button