Vergaderlocatie midden Nederland

Vergaderlocatie midden Nederland? Dan bent u bij Poldergoed aan het juiste adres! Poldergoed is een geliefde plek midden in de natuur en wordt inmiddels bezocht door vele gasten die genieten van de omgeving, de rust en ruimte.

Vergaderlocatie midden Nederland

Poldergoed is ideaal voor uw bijeenkomsten. In een sfeervolle vergaderlocatie van 75 m2 met uitzicht over een schitterend polderlandschap kunt in een ontspannen sfeer meetings, productpresentaties, workshops of brainstormsessies houden.

Onze vergaderlocatie is geschikt voor kleine groepen tot ca. 16 personen. Wij kunnen voor u een heerlijke lunch maken waarvoor we zoveel mogelijk gebruik maken van producten uit de omgeving.

Vanuit de vergaderlocatie loopt u regelrecht de natuur in van het Arkemheen-Eemland, ideaal voor een korte vergaderpauze.

Poldergoed is gunstig gelegen door de centrale ligging in Nederland, ligt midden in de natuur en toch dicht bij de snelweg.

Informatie over prijzen en mogelijkheden vindt u hier.

Vergaderlocatie Nijkerk
Vergaderlocatie Nijkerk

In een bijgebouw op ons erf staat een prachtige accommodatie gebouwd in een sfeervolle landelijke stijl welke zeer geschikt is voor logies en vergaderingen. Poldergoed is een geliefde plek midden in de natuur en wordt inmiddels bezocht door vele gasten die genieten van de omgeving, de rust en ruimte.

Bed & Breakfast Nijkerk

Onze bed & breakfast in Nijkerk beschikt op de bovenverdieping over 2 kamers een badkamer en toilet. Onze bed & breakfast is in totaal geschikt voor 6 personen. Op de begane grond is een grote ruimte met een gezellige zithoek bij de houtkachel. ‘s Zomers kan er op het terras ontbeten worden, waarbij u geniet van een prachtig uitzicht over het polderlandschap

Omgeving

Poldergoed is gelegen in een van de oudste polders van ons land. Het is nu een natuurreservaat met broedplaatsen van veel soorten water- en weidevogels, een fourage- en overwinteringsgebied voor trekvogels dat is aangewezen als speciale beschermingszone op grond van de Europese Vogelrichtlijn. De polder Arkemheen is onderdeel van het Nationaal landschap Arkemheen-Eemland.

Contact/Reserveren

Heeft u vragen of wilt u een reservering maken? Neem dan snel contact met ons op.

Call Now Button