Poldergoed is ideaal voor uw bijeenkomsten. In een sfeervolle vergaderruimte van 75 m2 met uitzicht over een schitterend polderlandschap kunt in een ontspannen sfeer vergaderen, productpresentaties, workshops of brainstormsessies houden. Een perfecte plek om met uw collega’s te vergaderen.

Onze vergaderruimte is geschikt voor kleine groepen tot ca. 16 personen. Wij kunnen voor u een heerlijke lunch maken waarvoor we zoveel mogelijk gebruik maken van producten uit de omgeving.

Vanuit de vergaderruimte loopt u regelrecht de natuur in van het Arkemheen-Eemland, ideaal voor een korte vergaderpauze.

Poldergoed is gunstig gelegen door de centrale ligging in Nederland, ligt midden in de natuur en toch dicht bij de snelweg.

Informatie over prijzen en mogelijkheden vindt u hier.


In een bijgebouw op ons erf staat een prachtige accommodatie gebouwd in een sfeervolle landelijke stijl welke zeer geschikt is voor logies en vergaderen. Poldergoed is een geliefde plek midden in de natuur en wordt inmiddels bezocht door vele gasten die genieten van de omgeving, de rust en ruimte.

Bed & Breakfast Putten

Onze bed & breakfast in Putten beschikt op de bovenverdieping over 2 kamers een badkamer en toilet,. Onze bed & breakfast is in totaal geschikt voor 6 personen. Op de begane grond is een grote ruimte met een gezellige zithoek bij de houtkachel. ‘s Zomers kan er op het terras ontbeten worden, waarbij u geniet van een prachtig uitzicht over het polderlandschap.

Call Now Button